utorok 27. marca 2012

Syrový stolček

Ako si predstavujete svoj stolček pri posteli? Niektorí majú radi minimalizmus a jednoduchosť, pre niektorých je dôležitý odkladací priestor a pre tých ďalších cena. Tento stolček spĺňa všetky požiadavky. A pritom jeho pôvodným účelom bolo skrývať v sebe lahodný syr. 



Počujete, teda vlastne čítate dobre. "Príposteľový" spálňový stolček vyrobený z drevenej krabice od syra! Pekne ho nalakujte. Kúpte v Hornbachu alebo Baumaxe malé kolieska. Ceruzkou si na spodok zakreslite, kde kolieska umiestnite, najlepšie rovnomerne do trojuholníka, aby bol stolček stabilný a nekýval sa. Nakoniec kolieska navŕtajte a stolček je na svete. Ak sa vám nepáči, alebo farebne nehodí prírodná hnedá, zoberte štetec a stolček namaľujte, alebo nastriekajte farbou, akou len chcete.
GENIÁLNE jednoduché!











pondelok 12. marca 2012

Kráľovstvo zrkadiel

Zrkadielko, zrkadielko povedz že mi, ktorá kúpelka je najkrajšia na zemi? No predsa tá, kde je tých zrkadiel najviac! 
Ak si chcete vytvoriť zrkadlový raj, treba vybehnúť do bazáru, alebo na nejaký blšák a kúpiť staré zrkadlá rôznych veľkostí a tvarov. Nad ne zavesiť "factory" lampy a komodu z masívneho hnedého dreva namaľovať na príjemnú jemnú sivú. A je to!



nedeľa 4. marca 2012

Premena práčovne

Málokto z nás si môže dovoliť taký luxus ako mať miestnosť vyhradenú na pranie. Napriek tomu som neodolala a musela vám túto premenu ukázať. Veď v konečnom dôsledku, keď to nebude práčovňa, môže to byť kúpelňa. Potrebujete len pár litrov bielej farby, zaujímavé doplnky ako vešiačik z parožia, tabuľu na práčke, priesvitnú stoličku od Philippa Starka, starý koberec, poličku z ikea, barovú stoličku a na všetko dozerajúceho jelenčeka. 


Takto to vyzeralo predtým

Ďalšie foto pred úpravou

Majiteľ Timothy pri výmaľbe


Všetko išlo do biela, aj podlaha

Veselá dvojka majiteľov


Nezabudni vyprať!

Krásne zátišie: barová stolička, vešiačik, veverička...

Jelenček dohliadajúci na kvalitu prania