pondelok 25. júna 2012

Lampa z plastových lyžičiek

Tááák a máme tu niečo pre šikovné ručičky, ktoré chcú domov niečo originálne a zároveň lacné. Lampa z plastových lyžičiek spĺňa obe podmienky. 


Ako na to, alebo čo budete potrebovať. Plastovú flašu, lepiacu pištol, rezák, plastové lyžičky a žiarovku s príslušenstvom na zavesenie.


Najprv všetkým lyžičkám odrežte alebo odcviknite rúčky.


 Potom ich pomocou lepiacej pištole začnete lepiť na seba. Najprv si vytvorte kruh, ktorý bude potom hore na lampe.


Rezákom odrežte z plastovej flaše spodok.


A začnite odspodu smerom na vrch na seba nalepovať lyžičky. 


Keď flašu oblepíte až povrch, inštalujte do nej šnútru s objímkou na žiarovku. 


Navrch fľaše nastoknite krúžok, ktorý ste si spravili ako prvý. A hotovo, môžete vešať. 



 Do tejto lampy dajte max. 20/40 w žiarovku, ktorá nedosahuje takú teplotu....aby sa vám tie lyžičky neroztiekli a nevzniklo vám niečo podobné jaskynnému kvapľu.

pondelok 18. júna 2012

Vickina premena domu

Hovorí sa, že obuvník chodí bosí a do istého času toto porekadlo platilo aj pre Vicki z Oregonu. Interiérová dizajnérka chodila po svojom nie veľmi vábnom dome dovtedy kým už ten pohľad nemohla vydržať. Pustila sa do premeny celého interiéru a výsledok si môžete pozrieť a zhodnotiť sami. Mne sa teda páči.


















pondelok 4. júna 2012

Čierno biely svet...takmer

Život nie je čiernobiely...iba niekedy a možno iba keď ho taký chceme. Ako napríklad Jane Cameron, grafička a zakladateľka fête  magazínu. Čiernobiela hrá v jej domácnosti prím, ktorému sekunduje hnedá. Ešteže fľašky na bare majú farebné etikety, pretože inak do jej palety zapadá dokonca aj jej pes. Každopádne veľmi príjemný interiér.