pondelok 27. júna 2011

Nelámte si hlavu so záhlavím

Milujem čítanie v posteli...v nedeľu ráno z nej nevyjsť pred jedenástou a čítať si včerajšie noviny. Posledné mesiace je to pre mňa už len hmlivá spomienka, s malým dieťaťom môžete zabudnúť na vyvalovanie v posteli, ale predsa som si na to spomenula, keď som videla tento tutoriál ako si vyrobiť záhlavie postele. Je super mať také vysoké záhlavie, na ktoré sa pohodlne opriete. Určite lepšie ako sa opierať o studenú stenu, ktorú časom vyšúchate. Takže tu ho máme...krásne, jednoduché a voňajúce drevom. Stačí pár dosiek, šablóna a zlatý sprej a môže byť vaše.



Stačí zobrať pár dosiek. Vyšmirglovať a obrúsiť ich do hladka. Ak chcete, môžete ich nalakovať bezfarebným lakom. Potom už len vzadu spojiť jednotlivé dosky k sebe.



Šablónu si môžete kúpiť v nejakých kutilských obchodoch (majú napríklad na demaby.cz), alebo vyrobiť sami. Potom už len zlatou farbou v spreji nastriekať vzor priamo na dosky.


Tramtadádá a je to hotovo. Dosku stačí zasunúť za posteľ, je dosť ťažká, takže nebude mať tendencie omráčiť vás počas spánku. Ak chcete mať istotu pribite alebo priskrutkujte ju priamo k stene.


Dík Heather.

1 komentár: