sobota 22. októbra 2011

Bábätkovská izbička

Asi málokto má u nás špeciálnu izbičku pre novonarodené bábätko. Sme radi, keď vôbec máme izbu pre nás samotných a nebývame v kuchyni, obývačke a spálni zároveň. Ak by sa nejaká izbička predsa len našla, väčšinou býva zvykom, že mamička má dieťatko v spálni pri sebe, predsa len je to praktickejšie. Napriek tomu, keď som našla premenu alebo lepšie povedané refresh tejto izbičky, rozhodla som sa, že sa ju oplatí ukázať. 


Na tejto premene totiž môžete vidieť, akú moc majú doplnky, drobné detaily, látky... Ak sa totiž pozriete na pôvodný stav a stav potom, vidíte, že základ izby a väčšina nábytku ostala. Pridala sa tapeta na stenu, koberec, sedáky...ale hlavne zaujímavé textílie, či už na sedákoch, alebo psíkovaná látka na magnetickej tabuli, ktorá sa opakuje aj na vankúši. Na komodu z Ikea namontovali tyrkysové úchytky. Tyrkysová sa opakuje aj na obrázku, na lampe, sedáku. Keď sa potom pozriete na obrázky pred a po, zrazu vidíte rozdiel. Izba na obrázkoch pred vyzerá prázdna, nedokončená. 
Keď teda večer sedíte znechutená vo svojom starom obýváku a v duchu nadávate, že by ste najradšej všetko vyhodili, ale čo s tým, keď nemáte na nový nábytok, stopnite a vymažte tú pásku. Nezúfajte, niekedy postačí aj malý refresh.








Zdroj: Tim

Napriek tomu, že sa mi izbička veľmi páči, stále mi tam niečo nesedelo. Potom ma osvietilo. Jasné, viete, čo mi v tejto izbičke chýba? Keď už urobili takúto izbičku pre novorodenca, prečo tam nemajú prebaľovací pultík? 

1 komentár:

  1. Pretoze niektori ludia radsej prebaluju napriklad v kupelni na roznych konstrukciach nad vanou atd. To bola aj vecna tema mojej svokry. Ja som urcite za utulny kutik v izbicke.
    Krasna premena.

    OdpovedaťOdstrániť